Bewindvoering en Budgetbeheer

Voor Bewindvoerders, Budgetbeheerders en hun Clienten biedt DeBesteAdviseur het meest volledige platform voor het gemakkelijk aanvragen van diensten zoals Energie, Sim Only, Internet, TV & Bellen en Water. Meerdere diensten tegelijk aanvragen, direct een beschikking toevoegen en altijd een actueel statusoverzicht. Kortom, aanvragen zonder gedoe!

Daarom DeBesteAdviseur

 

  • Vergelijk, kies en bestel in slechts enkele minuten
  • Meest uitgebreide aanbod van leveranciers en providers
  • Kosteloos voor u, geen waarborg en risico opslag voor uw client
  • Uw eigen helpdesk ook tijdens de looptijd van het contract
 

Bespaar tijd, geld en werk

Het uitzoeken van de juiste producten en diensten is vaak een hele klus. En is de keuze gemaakt, dan stuit u vaak op allerlei obstakels bij leveranciers en providers om uw client aan te melden. Met onze expertise en ervaring ontwikkelden wij, in samenwerking met Bewindvoerders, Energie leveranciers en Telecom providers een uniek concept. Een platform met de meest voorkomende producten en diensten waarbij al die obstakels en hindernissen zijn weggenomen. Zo voegt u bijvoorbeeld direct de beschikking toe tijdens de aanvraag, vragen wij geen iDeal verificatie bij een Sim Only contract en melden wij uw client aan bij de leverancier of provider.

 

U ontvangt alle correspondentie en behoudt de controle en heeft altijd een up to date overzicht van alle contracten en diensten die u voor uw client heeft afgesloten. 

 

Wij werken o.a. met Clean Energy, Essent, Eneco, Huismerk Energie, Engie, Sepa Green, Budget Energie, KPN, Vodafone, T-Mobile, Youfone, BEN, Lebara en Ziggo.

 

 

best

Zorgeloos overstappen!

Nadat u een dienst heeft aangevraagd regelen wij de rest! Daarbij hoort ook het opzeggen van eventuele oude leveranciers en providers bij een overstap. Ook deze service is voor u en uw client volledig kosteloos. Zo voorkomt u dubbele kosten en veel administratieve rompslomp! En heeft u vragen of extra ondersteuning nodig voor of tijdens de looptijd van een contract, dan staat ons team graag voor u klaar.

Afspraak maken of direct beginnen?

Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze en mogelijkheden. Dit kan telefonisch of bij u op locatie. Klik op de Contact button rechtsboven van deze pagina, bel of whatsapp ons via 085 029 4820 (maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur). Email kan uiteraard ook via info@debesteadviseur.nl.